maanantai 18. toukokuuta 2015

Taistelu terveydestä

Kuulumiset eivät ole kovinkaan kummoiset, sillä olen maannut jo kuusipäivää kipeänä, kärsien flunssasta, kurkkukivusta ja yskästä. 
Toissapäivänä oloni oli jo aika vakaa, ja uskoin että olen paranemaan päin. Kun kurkkukipu oli melkein kokonaan poissa ja kuumekin oli laskenut, virtaa löyty vähän muuhunkin kuin frindexin juomiseen. 
Olin viikonlopun äitini tykönä ja kävin mummolassakin kahvittelemassa ja syömässä kesän ensimmäiset uudetperunat voikastikkeella lohen kera. 
Kotiin tultuani oli oloni taas vaakalaudalla, voimakas korvakipu ja pääkipu yllätti, eikä unta näkynyt kun yksin melkein keuhkot pihalle...  
Tänään kiirehdin kouluterveydenhoitajalle, tuurikseni siellä oli tänään lääkäri käymässä, joka vilkaisi korvaani ja totesi siellä olevan aika paha tulehdus. Nyt popsin sitten antibiootteja kaiken päälle. Ainakaan ei tarvinnut mennä jonottamaan terveyskeskukseen moneksi tunniksi, että onkos tulehdusta vai ei. :)
Nyt täytty ottaa kaikki poppamiehen taikajuomat esiin että paranen viikonlopuksi, sillä silloin on syytä juhlia. Enkä tahdo missata kaverin synttäreitä.
- jjullans

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti