sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Pikku-lauantaista isoon lauantaihin

Tämä viikko on mennyt pikavauhtia, päivät katoaa kuin tuhka tuuleen. On tälläkin viikolla saatu tehtyä asioita, ettei sen puoleen, että olisi viikko mennyt lusmuiluun. 
Keskiviikkona kävin kaljabingolla ja tulipas voittoakin tällä kertaa!! Pitsaa ei valitettavasti tullut, vaikka sitä pääasiassa jahtasin. 
                     

Tulipas juotua Umpitunnelissa voitto kupongeilla kaksi lonkkua, sekä kalja.
Lauantaina lähdin tyttärien kanssa umpitunneliin, hieman pitemmäksi aikaa kun ei ollut aikaista herätystä seuraavana aamuna. Tulipa maistettua maailman oudoimman makuista juomaa After Shockia, joka maistuu ensin sitruunalla ja jälkimakuna on raikas methooli, maistui hieman raikkaalle purkalle, mutta nelikymppistä juomaa ei kyllä purkaisi kutsu, kun alkaa kurkussa muistuttamaan alkoholi.  Olen itse sen verran nirso juoja, ettei moni juoma ole päässyt siedettävien listalle :) Pääasiassa minulle kelpaavat juomat ovat breezer vesimeloni, sekä mango, punainen kala, sourz, kalja ja shoteista mustikkaa, salmiakki ja jägeri. 


                 
Kuva on tosiaan huonon laatuinen, mutta tuossa näkyy kyseinen pullo, josta puhuin. 
Juomisen lisäksi olen saanut jakun tehtyä, odotan innolla että saan sen omaan vaatekaappiini!
Tänään onkin sitten virallinen äänestyspäivä, hieman krapulan oloisena en ole vielä jaksanut lähtä vaeltamaan äänestyspuuhiin. Tässä olen lusmuilut ja syöny grillivoileipiä, täydellistä!
 Täytteenä on juustoa, bbq- kastiketta, kinkkua ja muutama kaprista. 

              

Jonkun aikaa vielä makoilla sängyssä ja lähtä sitten äänestämään. Moni minun ikäinen ei nakkaa vittuakkaan kuka siellä päättää meidän asioista, mutta sitten valittavat jälkeen päin. Minusta ei ole asiaa valittaa, jos et aijo edes vaikuttaa äänelläsi.

                        
-jjullans






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti