maanantai 6. huhtikuuta 2015

Julkkikset, mallit ja idoolit

Tänäpäivänä yleinsin miten. meillä naisilla, jo nuoresta asti on ulkonäköpaineita ja ongelmia, minä lukuun mukaan ottaen.

 Näemme päivittäin ns. täydeliisiä naisia netissä, lehdissä tai muissa mainoksissa, vaatekaupoissa, telvisioissa jne.


 On hankala vältellä houkutteita ja ulkonäköpaineiden lisääviä kuvia, sillä niitä tungetaan joka mahdolliseen paikkaan nykyään. 
Kysymys kuitenkin kuuluu: Kuinka moni näistä kauniiksi laitetuista naisista, ovat täysin todellisia? Ja vastaus onkin, he ovat pelkkiä pohjia, sillä pitkän meikkaus ajan (noin. 3h) jälkeen, alkaa varsinainen sommittelu ja kuvaus ja monen tunnin photoshoppaus. 

  Joten kuinka todellisia ovat nämä mainosten naiset ja julkkisten kuvat?
  Epätodenmukaisia sanon minä. 
  Eli mielle tavallisille tallajille syötetään epätodellisuutta, jota kutsutan nykyään täydellisyydeksi ja ihannekuvaksi.


 Jokainen meistä tietää mihin tämä johtaa nuoria tyttöjä, jotka uskovat näitten kuvien olevan todellisuutta ja sitä täydellisyyttä?
 Anorexiaan, Bulimiaan, shoppailuholistiin, perfektioon ja kilon meikkauksen. Ja pahin näistä minusta! On kiusaaminen! Nuorten keskuudessa, tämä on lisääntynyt! Jos et ole samanlainen. Jos et meikkaa, värjää tukkaasi, kuin jollakin julkkiksella joka on in, tulet kiusatuksi!


Tarkoituksena, ei ole väittää etteikö olisi hyvä, olla omaa idolia. Tottakai on, mutta on myös hyvin tärkeätä osta suodattaa todellisuus ja epätodellisuus omasta idolista ja kuvista mitä näkee!
Omakohtainen idolini on Rihanna, ja yksi hyvin tietty kuva on se johon olen idoloitunut.
Rakastan. ylläolevan kuvan hiuksia, punaisia huulia, väliinpitämätöntä katsetta ja kultaisia koruja.
 En kuitentaan, koita olla kuin Rihanna. Haluan kaikesta huolimatta, olla minä itse, luonettaallani, tyylilläni ja elämänkatsomuksella.

  Haalikaa ihmiset, omaa todellista itseänne, älkääkä hukatko itseänne epätodellisuuteen, jota meille syötetään.!

-Rakkaudella Wild JuliaSarita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti